Zwem ABC

Wat leer je precies bij A, B, C zwemmen?


Diverse zwemtechnieken zoals, schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl. Verder doen we allerlei oefeningen en trucjes in diep water, zoals duiken, naar de bodem gaan en op een vlot klimmen. Er is veel aandacht voor veiligheid en er wordt regelmatig geoefend met kleding aan.

Plezier maken in en om het water is heerlijk! Kinderen hebben het al snel naar hun zin als er water in de buurt is. En in ons land is water nooit ver te zoeken. Op jonge leeftijd leren zwemmen is daarom heel belangrijk – voor het plezier én de veiligheid van je kind. Bij de Vlaardingse Reddingsbrigade kan uw zoon of dochter al vanaf 4 of 5 jaar op zwemles; een kindvriendelijke manier om een écht vriendje van het water te worden!

Als je kiest voor zwemles bij de Vlaardingse Redingsbrigade weet je zeker dat je kind les krijgt van enthousiaste en vakbekwame zwemonderwijzers. Zij houden de vorderingen van elke leerling bij en kijken wanneer het tijd is om af te zwemmen voor diploma A, B of C.

Met het Zwem ABC op zak kunnen kinderen veiliger spelen in de buurt van sloten, grachten of vijvers. Bovendien redden ze zich prima in moderne zwembaden, waterattracties en recreatieplassen. Zo worden dagjes uit en vakanties nog leuker. Kortom, met het Zwem ABC heeft je kind een paspoort voor een leven lang zwem- en watersportplezier!

Bij ons kun je het hele zwem A B C behalen, via de richtlijnen van NRZ.

 

Wanneer en waar kan ik trainen?

Woensdag in zwembad ''De Kulk'' te vlaardingen.

17:30 18:15
18:15 19:00
18:30 19:15

Onze trainingen & opleidingen worden gegeven in zwembad   ''De Kulk" te Vlaardingen.


Meer weten? Stuur dan een email naar elementair@vlaardingsereddingsbrigade.nl.